Centre Trail Cerdanya

El Centre Trail Cerdanya ha nascut fruit d'un conveni público-privat entre l’Ajuntament de Prullans que n’ha fet la senyalització dels camins tot seguint els estàndards marcats per als Centres Trail i que es fonamenta amb un sistema de dificultats per colors tal com fan les estacions d'esquí o els centres BTT; i l'empresa d’activitats i agència de viatges Discover Pyrenees que en farà l'explotació i comercialització. El centre està pensat bàsicament per a córrer però evidentment els camins també es podran recórrer caminant i/o en BTT, doncs també s'hi indica el grau de ciclabilitat i la seva dificultat.

El centre compta amb sis circuits senyalitzats, a més des del web es poden descarregar els tracks i es complementa l'oferta amb un servei de rutes autoguiades amb roadbooks per diferents zones de la Cerdanya.

L'objectiu principal dels centres de trail és oferir un lloc per a què hom hi pugui anar a entrenar i poder controlar la seva evolució (mitjançant un sistema de cronometratge amb la descàrrega prèvia d'una App).

El Centre Trail Cerdanya té el seu punt d'informació a la seu de Discover Pyrenees a Prullans, amb un servei d'informació durant tot l'any, un servei de dutxes, de Spa i de massatges esportius

El Centre Trail Cerdanya es coordina amb altres centres de la zona de Girona i compta amb el recolzament del Club Esportiu Cerdanya Pirineus.

Adreça: Carrer del Puig

Municipi: Prullans

Telèfon: 973 510 965

Web: https://www.discoverpyrenees.com/centre-trail-cerdanya/

Correu electrònic: info@discoverpyrenees.com

Altres activitats que oferim:

Trail running