Rucs i aventures

Rucs i aventures és un espai ubicat a Bolvir en un entorn natural on podem compartir i aprendre moltes coses sobre els rucs, divertir-nos tenir-ne cura, raspallar-los, acariciar-los i.... abraçar-los!
Oferim activitats per famílies, amb nens a partir de 2 anys on podran també conèixer els animals petits de granja, fer activitats diverses tant passejades amb ruc com diferents tallers i activitats que organitzem durant l'any.
Paral·lelament a aquestes activitats com ja vàrem anunciar fa uns mesos Rucs i aventures a introduït una nova vessant: l'asinoteràpia,TAA teràpies assistides amb rucs a infants amb necessitat especial i gent gran, per beneficiar a nivell cognitiu emocional, social i físic.
Dinàmiques d'equip amb el ruc com a coterapeuta; en ajuden a connectar amb la natura, amb nosaltres mateixos i els nostres companys.
El rucs son capaços d'establir un fort i a la vegada sotil vincle amb les persones. Aquesta barreja de sensibilitat; força de cotó i acer, fan del ruc un animal de teràpia d'una enorme profunditat.

Adreça: C. la Carrerada, 21

Municipi: La Molina de Bolvir

Telèfon: 646 625 559

Web: http://www.rucsiaventures.com

Correu electrònic: rucsiaventures@gmail.com

Altres activitats que oferim:

Passejades amb ruc Hípica