Camí dels Bons Homes BTT

Si has triat la modalitat de la bicicleta de muntanya per  recòrrer el Camí dels Bons Homes, pensa que és un gran repte personal  on descobriràs un país fantàstic, però alhora cal una preparació física  important i una planificació de totes les etapes, tenint molta cura dels llocs on haurem de descansar, si cal fent prèviament les reserves.

Pensa també  que estaràs circulant pels Pirineus, que els travessarem de sud a nord o a l’inrevés; això implica que s’han de superar grans desnivells i que també s’ha de comptar amb la climatologia, ja que a l’hivern és impensable poder-la fer sencera  i a la tardor s’han de tenir en compte les pluges que poden malmetre els camins.

Per fer el camí en BTT has de tenir en compte que el traçat no coincideix enterament amb el sender pedestre, el GR 107, marcat amb les marques blanques i vermelles. Sinó que hi ha variants per les bicicletes que no estan senyalitzades en el terreny, però que si estan descrites i referenciades al web del Camí. Les etapes franceses coincideixen molt amb el sender a peu.

Normalment en les etapes on hi ha una pista i un sender, les bicis sempre van per la pista (mira el mapa del fulletó, on t’indica les variants BTT i cavalls que va per pista, i la ruta a peu que normalment va per sender).

Recomanem visitar el web, on hi trobaràs els mapes, descripció, altituds, tarcks de les etapes, etc, …

Web: www.camidelsbonshomes.com

Telèfon: 93 824 77 00/ 654 125 696

Correu electrònic: info@camidelsbonshomes.com