Cavalls del Vent MTB

Cavalls del Vent MTB

Cavalls del Vent MTB és una ruta que us permetrà descobrir l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Gaudireu de les espectaculars parets del vessant sud del Moixeró, recorrereu el vessant sud de la serra del Cadí, gaudint de magnífiques vistes del vessant est i nord del Massís del Pedraforca, saltant de vall en vall per  pistes i camins a força alçada. Més endavant, pedalareu per l’espectacular vessant nord de la serra del Cadí amb les seves abruptes parets, les seves estretes valls i els seus magnífics racons.

Podreu visitar pobles com Bellver de Cerdanya i Talló o altres poblacions de comarques veïnes com La Seu d’Urgell, Josa de Cadí, Tuixent, Arsèguel, El Querforadat i Bagà.
Pel que fa al patrimoni cultural destaquem el Santuari de Santa Maria de Talló i la catedral de Santa Maria d’Urgell a La Seu d’Urgell, única catedral íntegrament romànica de Catalunya, tots dos declarats bens cultural d’interès nacional.

Als allotjaments de la Cavalls del Vent podreu gaudir de la gastronomia d’aquestes comarques pirinenques i de la calma i el confort necessaris per afrontar la següent etapa amb plenitud.

Una ruta plena de contrastos i de sorpreses per a amants de la natura, de la bici de muntanya i de les grans travesses.

Web: https://www.cavallsdelvent.com/ca/mtb/

Telèfon: 93 821 51 11

Correu electrònic: reserves@cavallsdelvent.com


Camí dels Bons Homes BTT

Camí dels Bons Homes BTT

Si has triat la modalitat de la bicicleta de muntanya per  recòrrer el Camí dels Bons Homes, pensa que és un gran repte personal  on descobriràs un país fantàstic, però alhora cal una preparació física  important i una planificació de totes les etapes, tenint molta cura dels llocs on haurem de descansar, si cal fent prèviament les reserves.

Pensa també  que estaràs circulant pels Pirineus, que els travessarem de sud a nord o a l’inrevés; això implica que s’han de superar grans desnivells i que també s’ha de comptar amb la climatologia, ja que a l’hivern és impensable poder-la fer sencera  i a la tardor s’han de tenir en compte les pluges que poden malmetre els camins.

Per fer el camí en BTT has de tenir en compte que el traçat no coincideix enterament amb el sender pedestre, el GR 107, marcat amb les marques blanques i vermelles. Sinó que hi ha variants per les bicicletes que no estan senyalitzades en el terreny, però que si estan descrites i referenciades al web del Camí. Les etapes franceses coincideixen molt amb el sender a peu.

Normalment en les etapes on hi ha una pista i un sender, les bicis sempre van per la pista (mira el mapa del fulletó, on t’indica les variants BTT i cavalls que va per pista, i la ruta a peu que normalment va per sender).

Recomanem visitar el web, on hi trobaràs els mapes, descripció, altituds, tarcks de les etapes, etc, …

Web: www.camidelsbonshomes.com

Telèfon: 93 824 77 00/ 654 125 696

Correu electrònic: info@camidelsbonshomes.com


Tracks de Cerdanya

Tracks de Cerdanya

Una forma diferent i divertida de conèixer la vall de Cerdanya amb bicicleta de muntanya. Amb la comoditat del transport de maletes i la tranquil·litat d’una organització que vetlla per a que tot surti perfecte. Les rutes es poden fer de maig a octubre, duren entre 2 i 5 dies i es poden triar diferents distàncies i estils de BTT.

Web: www.tracksdecerdanya.com

Telèfon: 669 426 248

Correu electrònic: info@tracksdecerdanya.com